Hotel > Tanzania > Dar es SalaamMsasani > DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay

 


  

DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay

4 star hotel    Slipway Road, Msasani Peninsula  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 34 Dar es Salaam hotel Booking.com
Semak Harga

 


Pemilihan Penginapan berdekatan Msasani
DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay adalah hotel semua majlis terletak di Dar es Salaam Tanzania dengan bintang Kedudukan 4. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 21st daripada sejumlah hotel 34 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 150 dengan penempahan pada harga yang murah dari TZS 137.35 untuk TZS 9999.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Toure Drive dan Msasani Bay. Oyster Bay dan Msimbazi Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 21st dalam Dar es Salaam.

Apabila Dar es Salaam, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Msasani dan Koko Beach, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kinondoni, Oyster Bay dan Mbezi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dar es Salaam.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dar es Salaam ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk DoubleTree by Hilton Hotel Dar es Salaam - Oyster Bay bintang 3 adalah berhampiran untuk DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay. Juga dalam kawasan adalah Best Western Coral Beach Hotel dan Golden Tulip Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Atlantis Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay.

DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s