Hotel > Hungary > BudapestBudapest V. keruelet > Dorottya Apartment Budapest

 


  

Dorottya Apartment Budapest

0 star hotel    Dorottya utca 11.   3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dorottya Apartment Budapest

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


138th Kedudukan daripada 364 Budapest hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dorottya Apartment dalam Budapest V. keruelet
Dorottya Apartment adalah hotel mudah tetapi berfungsi yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Budapest V. keruelet daripada Budapest, Hungary. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 138th daripada sejumlah hotel 364 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 9 dengan penempahan pada harga yang murah dari HUF 36 untuk HUF 65.

Lokasi
Dengan hotel 364 dalam Budapest dan Dorottya Apartment bertaraf 138th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Vigado Concert Hall dan Vaci Street . House of Terror Hungarian National Museum dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Budapest, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Budapest V. keruelet dan Taban, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Budapest I. keruelet, Budai var dan Gellerthegy juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Budapest.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Dorottya Apartment. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Budapest ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Gresham Palace A Four Seasons Hotel Budapest bintang 5 adalah berhampiran untuk Dorottya Apartment. Juga dalam kawasan adalah Sofitel Budapest Chain Bridge dan InterContinental Budapest itu. Untuk pilihan lain cuba Starlight Suiten Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dorottya Apartment Budapest. Dorottya Apartment Budapest

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3457s