Hotel > Austria > Emmersdorf an der DonauHofamt > Hotel Donauhof Emmersdorf an der Donau

 


  

Hotel Donauhof Emmersdorf an der Donau

4 star hotel    Haus Nr. 40  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Donauhof Emmersdorf an der Donau

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Emmersdorf an der Donau hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Donauhof Gambaran Umum
Hotel Donauhof adalah harta semua majlis dalam Emmersdorf an der Donau, Austria berhampiran kawasan Hofamt itu. Dengan penginapan menarik dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Hotel Donauhof pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 4 dalam Emmersdorf an der Donau, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Donauhof mempunyai 32 pemilihan bilik dan kadar dari EUR 70 kepada EUR 120.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Donauhof terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Richtfunkturm Bergern dan Donau-Freileitungskreuzung Bergern, Mast Sued. Donau-Freileitungskreuzung Bergern, Mast Nord dan Scheiblingbauer juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Emmersdorf an der Donau.

Apabila Emmersdorf an der Donau, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Hofamt dan Gossam, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Grimsing, Melk dan Neuspielberg juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Emmersdorf an der Donau.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Donauhof dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Emmersdorf an der Donau ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Zum schwarzen Bären bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Donauhof. Juga dalam kawasan adalah Haus Sundl - Privatzimmer dan Wachauerhof itu. Untuk pilihan lain cuba Junges Hotel Melk yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Donauhof Emmersdorf an der Donau.

Hotel Donauhof Emmersdorf an der Donau

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2852s