Hotel > Filipina > DavaoPequeno > Domicilio Lorenzo Apartelle Davao

 


  

Domicilio Lorenzo Apartelle Davao

3 star hotel    113 Camia St. Juna Subdivision, Matina, Davao City  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Domicilio Lorenzo Apartelle Davao

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 82 Davao hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Domicilio Lorenzo Apartelle
Domicilio Lorenzo Apartelle adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Pequeno daripada Davao, Filipina. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 41st daripada sejumlah hotel 82 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 11 dengan penempahan pada harga yang murah dari PHP 2053.57 untuk PHP .

Apabila Davao, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Pequeno dan Sanghay, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Cabacan, Matina Obrero dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Domicilio Lorenzo Apartelle. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Davao ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Edcelent Guesthouse bintang 1.5 adalah berhampiran untuk Domicilio Lorenzo Apartelle. Juga dalam kawasan adalah Jogues Apartelle dan Viajeros Economy Inn itu. Untuk pilihan lain cuba GRAND REGAL yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Domicilio Lorenzo Apartelle Davao. Domicilio Lorenzo Apartelle Davao

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s