Hotel > China > ChangshaYingwanzhen > Dolton Resort Hotel Changsha

 


  

Dolton Resort Hotel Changsha

5 star hotel    No.159, North Shaoshan Road,Furong District.  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dolton Resort Hotel Changsha

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 139 Changsha hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mulia Dolton Resort Hotel
Dolton Resort Hotel 5 bintang adalah penginapan terang dalam Yingwanzhen, dalam Changsha, China. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.1, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cantik. Daripada jumlah hotel 139 dalam Changsha, hotel ini kini menduduki tempat 11th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CNY 658 untuk CNY 1208. Terdapat 450 indah bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Changsha, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Yingwanzhen dan Moliyuan, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Jin Jiang, Heishipu Dongjingpu dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Dolton Resort Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Changsha ke kiri.

Hotel berhampiran Yingwanzhen
5 bintang Xiangquan dan Hua Tian Hotel Changsha yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Changsha Huatian Hotel dan Jilv Hotel - Changsha Meirui Branch adalah alternatif yang hebat berhampiran Dolton Resort Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dolton Resort Hotel Changsha. Dolton Resort Hotel Changsha

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s