Hotel > Oman > BawsharGhubrah > Dmas Hotel Bawshar

 


  

Dmas Hotel Bawshar

3 star hotel    P.O.Box 1612, Postal Code 130, Al-Oziba  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dmas Hotel Bawshar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


28th Kedudukan daripada 6 Bawshar hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dmas Hotel Gambaran Umum
Dmas Hotel 3 bintang adalah penginapan 1bagus dalam Ghubrah, dalam Bawshar, Oman. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan bagus. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 6 Bawshar dan berada di kedudukan nombor 28th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah OMR 35 untuk OMR 60. Terdapat 60 dicemburui bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Dmas Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sharikat `Uman lil Murattibat al Mahdudah dan Al Hay'ah al `Ammah lil Sina`at al Hirafiyah. Al Mudiriyah al `Ammah li Baladiyat Masqat bi Bawshar dan Maktab Wali Bawshar juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 28th dalam Bawshar.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ghubrah dan Al Khuwayr ash Shamaliyah yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bawshar. Al Khuwayr al Janubiyah, Hayy al Wizarat dan Hayy as Sifarat juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bawshar.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Dmas Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bawshar ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Star Hotel Apartment bintang 0 adalah berhampiran untuk Dmas Hotel. Juga dalam kawasan adalah Midan Hotel Suites dan Al Reef Hotel Suites itu. Untuk pilihan lain cuba Al Maha International Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dmas Hotel Bawshar.

Dmas Hotel Bawshar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0781s