Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Chieu > Dinh Phat Hotel Ho Chi Minh

 


  

Dinh Phat Hotel Ho Chi Minh

2 star hotel    141-143 Calmette, Nguyen Thai Binh Ward  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dinh Phat Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


37th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fungsi Dinh Phat Hotel
Panduan Terletak di kawasan yang Xom Chieu daripada Ho Chi Minh, Vietnam, Dinh Phat Hotel adalah menyeronokan2 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 8.5 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 653 Ho Chi Minh dan berada di kedudukan nombor 37th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Dinh Phat Hotel mempunyai 34 selesa bilik dan kadar dari VND 30 kepada VND 100.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran San Van Dong Vuon Tao Dan dan Rex hotel-movie theater. Dengan So Lao Dong Uy Ban Nhan Dan TP HCM dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Xom Chieu dan Da Kao yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ho Chi Minh. Ap Dinh, Khanh Hoi dan Xom Thu Thiem juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Dinh Phat Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ho Chi Minh ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Quy Hung Hotel bintang 1.5 adalah berhampiran untuk Dinh Phat Hotel. Juga dalam kawasan adalah Minh Vy Hotel dan Dai Nam Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Soho Ho Chi Minh City Residence Serviced - 60 Calmette yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dinh Phat Hotel Ho Chi Minh. Dinh Phat Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s