Hotel > Laos > Vang ViengBan Khouaphan > Diamond Villa Vang Vieng

 


  

Diamond Villa Vang Vieng

2 star hotel    Ban Muongsong Village,Vientiane ,Lao  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Diamond Villa Vang Vieng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 85 Vang Vieng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di Vang Vieng
Panduan Terletak di kawasan yang Ban Khouaphan daripada Vang Vieng, Laos, Diamond Villa adalah bijak dan selesa2 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.9 - menjadikannya pilihan mampu. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 85 Vang Vieng dan berada di kedudukan nombor 10th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Diamond Villa mempunyai 12 berfungsi tetapi menyenangkan bilik dan kadar dari LAK 20 kepada LAK 30.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Khouaphan dan Ban Hat Douei yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Vang Vieng. Ban Naken, Ban Nagna (1) dan Ban Houayngam juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vang Vieng.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Diamond Villa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vang Vieng ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Vangvieng Resort bintang 2 adalah berhampiran untuk Diamond Villa. Juga dalam kawasan adalah Thavisouk Hotel & Resort dan Sanachai Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba Villa Vang Vieng Riverside yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Diamond Villa Vang Vieng. Diamond Villa Vang Vieng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s