Hotel > Perancis > Saint-SauvantSaint-Cesaire > Design Hôtel Des Francs Garçons Saint-Sauvant

 


  

Design Hôtel Des Francs Garçons Saint-Sauvant

3 star hotel    1 Rue Des Francs Garçons  2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Design Hôtel Des Francs Garçons Saint-Sauvant

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Saint-Sauvant hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Design Hôtel Des Francs Garçons Gambaran Umum
Design Hôtel Des Francs Garçons adalah penginapan julat-pertengahan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Saint-Cesaire daripada Saint-Sauvant, Perancis. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 4 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Saint-Sauvant berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 80 untuk EUR 140.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Saint-Sauvant terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Anse de Fouras dan Le Platin. Fosse de Loix dan Anse du Martray juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Saint-Cesaire dan Saint-Sever-de-Saintonge yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Beillant, Fontcouverte dan Les Gonds juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saint-Sauvant.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Design Hôtel Des Francs Garçons dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saint-Sauvant ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Château Sainte Marie bintang 0 adalah berhampiran untuk Design Hôtel Des Francs Garçons. Juga dalam kawasan adalah Hotel De France dan Hôtel Au Terminus itu. Untuk pilihan lain cuba Ptit Dej-Hotel Saintes yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Design Hôtel Des Francs Garçons Saint-Sauvant.

Design Hôtel Des Francs Garçons Saint-Sauvant

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s