Hotel > Amerika Syarikat > Las VegasWinchester > Desert Hills Motel Las Vegas

 


  

Desert Hills Motel Las Vegas

1 star hotel    2121 Fremont Street  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Desert Hills Motel Las Vegas

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


63rd Kedudukan daripada 261 Las Vegas hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Pemotongan Penginapan
Desert Hills Motel adalah hotel mudah tetapi menyeronokkan yang mempunyai star rating 1. Hotel ini terletak di dalam kawasan Winchester daripada Las Vegas, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.3. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 261 dalam Las Vegas, hotel ini kini menduduki tempat 63rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 32 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 35 untuk USD 169.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Desert Hills Motel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Las Vegas Fire and Rescue Station 4 dan Bilingual Senior Community Center. Jewish Community Center dan Jesus is the Answer Mens Home juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 63rd dalam Las Vegas.

Apabila Las Vegas, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Winchester dan North Las Vegas, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Bonanza Village, Vegas Heights dan Paradise juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Las Vegas.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Desert Hills Motel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Las Vegas ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bonanza Lodge bintang 1 adalah berhampiran untuk Desert Hills Motel. Juga dalam kawasan adalah Rodeway Inn Las Vegas dan Desert Moon Motel itu. Untuk pilihan lain cuba Tropicana Las Vegas Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Desert Hills Motel Las Vegas. Desert Hills Motel Las Vegas

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7188s