Hotel > Denmark > SkagenVesterby > Hotel Den Gamle Skibssmedie Skagen

 


  

Hotel Den Gamle Skibssmedie Skagen

3 star hotel    Vestre Strandvej 28  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Den Gamle Skibssmedie Skagen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 27 Skagen hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Hotel Den Gamle Skibssmedie
Hotel Den Gamle Skibssmedie 3 bintang adalah penginapan bersantai dalam Vesterby, dalam Skagen, Denmark. Ulasan tetamu menjaringkan 9.2 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 27 dalam Skagen berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 25 dengan penempahan pada harga yang murah dari DKK 825 untuk DKK 2445.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel Skagen terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Olstenshamn dan Haby Bukt. Ramvikskilen dan Ramviks Fjord juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Skagen, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Vesterby dan Kappelborg, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Osterby, Hojen Smoegen dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Den Gamle Skibssmedie. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Skagen ada ke kiri.

Hotel berhampiran Vesterby
0 bintang Den Gamle Skibssmedie Apartments dan Skagen Thellefsensvej Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Foldens Hotel dan Mirabel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Den Gamle Skibssmedie.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Den Gamle Skibssmedie Skagen.

Hotel Den Gamle Skibssmedie Skagen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2207s