Hotel > Oman > MuscatAl Wadi al Kabir > Delmon Apartments Muscat

 


  

Delmon Apartments Muscat

0 star hotel    Al Wadi Al Kabeer  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Delmon Apartments Muscat

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 26 Muscat hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi berfungsi Penginapan
Tempahlah perjalanan percutian Oman anda dan kekal di Delmon Hotel Apartments 0 bintang, yang terletak di Muscat berhampiran Al Wadi al Kabir. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.7 - menjadikannya pilihan 1fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 7th daripada sejumlah hotel 26 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pencapaian Warga kurang upaya, Lif dan Pembantu Kunjungan.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 81 dengan penempahan pada harga yang murah dari OMR 20 untuk OMR 75.

Lokasi
Dengan hotel 26 dalam Muscat dan Delmon Hotel Apartments bertaraf 7th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Al Mudiriyah al `Ammah lil Naqliyat dan Nadi Masqat . Sinama an Nasr Al Mudiriyah al `Ammah lil Muwasafat wa al Maqayis dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Muscat, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Al Wadi al Kabir dan Mintaqat al Wadi al Kabir as Sina`iyah, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Al Hamriyah, Ruwi dan Bayt al Falaj juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Muscat.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Delmon Hotel Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Muscat ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Golden Oasis bintang 3 adalah berhampiran untuk Delmon Hotel Apartments. Juga dalam kawasan adalah Majestic Hotel dan Jasmine Hotel Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Hala Hotel Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Delmon Apartments Muscat.

Delmon Apartments Muscat

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s