Hotel > India > OotacamundAravankadu > Delightz Inn Ootacamund

 


  

Delightz Inn Ootacamund

3 star hotel    Belmonte Terrace, Melthalyatimund,  4/5 "Cemerlang"  (95 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Delightz Inn Ootacamund

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 45 Ootacamund hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Delightz Inn Gambaran Umum
Selamat datang ke Delightz Inn 3bintang, penginapan cemerlang berhampiran Aravankadu dalam Ootacamund, India. Ulasan tetamu menjaringkan 8 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 7th daripada hotel 45 dalam Ootacamund berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah INR 1377 untuk INR 4931. Terdapat 20 selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Ootacamund, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Aravankadu dan Wellington, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Coonoor, Kotagiri Pykara dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Delightz Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ootacamund ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Fortune Retreats Resort bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Delightz Inn. Juga dalam kawasan adalah Sherlock dan Sinclairs Retreat Ooty itu. Untuk pilihan lain cuba Berry Hills Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Delightz Inn Ootacamund.

Delightz Inn Ootacamund

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s