Hotel > United Kingdom > CheshamLatimer > De Vere Venues Latimer Place Chesham

 


  

De Vere Venues Latimer Place Chesham

3 star hotel    Latimer  4.1/5 "Cemerlang"  (171 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di De Vere Venues Latimer Place Chesham

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Chesham hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu tetapi selesa Penginapan di Chesham
De Vere Venues Latimer Place adalah hotel menarik yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Latimer daripada Chesham, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.2 - menjadikannya pilihan julat-pertengahan. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 3 dalam Chesham berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Penginapan cemerlang menikmati beberapa kemudahan mudah tetapi menyeronokkan seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Haiwan Bela Mesra dan kolam renang.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 198 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 29 untuk GBP 250.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, De Vere Venues Latimer Place terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Adams Park dan The Bell public house. Manor Lodge dan Toddington Manor juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Chesham.

kawasan tempatan perbandingan seperti Latimer dan Little Chalfont yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Chesham. Chenies, Flaunden dan Chorleywood West juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chesham.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di De Vere Venues Latimer Place. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Chesham ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bedford Arms Hotel Rickmansworth bintang 0 adalah berhampiran untuk De Vere Venues Latimer Place. Juga dalam kawasan adalah The Ivy House dan North Hill Farm itu. Untuk pilihan lain cuba The Chequers yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di De Vere Venues Latimer Place Chesham.

De Vere Venues Latimer Place Chesham

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s