Hotel > United Kingdom > MKLathbury > De Vere Venues Harben House MK

 


  

De Vere Venues Harben House MK

3 star hotel    Tickford Street, Newport Pagnell  3.4/5 "Sederhana"  (86 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di De Vere Venues Harben House MK

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 50 MK hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Baik De Vere Venues Harben House
De Vere Venues Harben House adalah hotel cemerlang yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Lathbury daripada MK, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 6.8 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 50 MK dan berada di kedudukan nombor 15th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 137 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 19 untuk GBP 250.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, De Vere Venues Harben House terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Theatre MK dan The Stables. Stadium MK dan Toddington Manor juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 15th dalam MK.

Apabila MK, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Lathbury dan Willen, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Sherington, Chicheley dan Broughton juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat MK.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar De Vere Venues Harben House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di MK ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk De Vere Venue Harben bintang 0 adalah berhampiran untuk De Vere Venues Harben House. Juga dalam kawasan adalah Swan Revived Hotel dan Welcome Lodge Newport Pagnell itu. Untuk pilihan lain cuba Holiday Inn Milton Keynes -East M1 -Jct.14 Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di De Vere Venues Harben House MK.

De Vere Venues Harben House MK

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3633s