Hotel > Belanda > AmsterdamDe Pijp > De Pijp Apartment Suites Amsterdam

 


  

De Pijp Apartment Suites Amsterdam

0 star hotel    Sint Willibrordusstraat 62A-66G  4/5 "Cemerlang"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di De Pijp Apartment Suites Amsterdam

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


77th Kedudukan daripada 674 Amsterdam hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
De Pijp Apartment Suites 1fungsi adalah penginapan0 bintang berhampiran De Pijp dalam Amsterdam, Belanda. Ulasan tetamu menjaringkan 8 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 674 Amsterdam dan berada di kedudukan nombor 77th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
De Pijp Apartment Suites mempunyai 5 4fungsi bilik dan kadar dari EUR 97.13 kepada EUR 482.85. Beberapa bilik yang paling popular adalah One Bedroom Apartment with Two Individual Beds dan Large Studio with One Double Bed _ Attic. One Bedroom Apartment with Two Individual Beds dan Large Studio with One Double Bed _ Attic boleh ditempah secara atastalian dengan menggunakan borang di atas.

Lokasi
Sebagai 77th yang paling popular dalam hotel Amsterdam terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ostadetheater dan Filmhuis Rialto. Carre dan Magere brug juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti De Pijp dan Weesperzijde yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Amsterdam. Binnenstad, De Wallen dan Oud Zuid juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Amsterdam.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di De Pijp Apartment Suites. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Amsterdam ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Colours In De Pijp bintang 0 adalah berhampiran untuk De Pijp Apartment Suites. Juga dalam kawasan adalah Hotel Atlantis Amsterdam dan Aalborg Hotel Amsterdam itu. Untuk pilihan lain cuba 365 - Inn Apartment yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di De Pijp Apartment Suites Amsterdam. De Pijp Apartment Suites Amsterdam

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3555s