Hotel > Amerika Syarikat > MemphisOakville > Days Inn & Suites Memphis

 


  

Days Inn & Suites Memphis

3 star hotel    3685 American Way  3.4/5 "Sederhana"  (44 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Days Inn & Suites Memphis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


44th Kedudukan daripada 123 Memphis hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Days Inn & Suites Memphis dalam Oakville
Days Inn & Suites Memphis adalah hotel penapisan dan bersantai yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Oakville daripada Memphis, Amerika Syarikat. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik dicemburui. Ia juga kini menduduki tempat 44th daripada hotel 123 dalam Memphis berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Days Inn & Suites Memphis mempunyai 46 bagus bilik dan kadar dari USD 59.99 kepada USD 79.99.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Days Inn & Suites Memphis terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Oakville Mental Health Center dan Zoe Baptist Church Learning Center. City of Memphis Division of Fire Station 34 dan City of Memphis Division of Fire Station 30 juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 44th dalam Memphis.

kawasan tempatan perbandingan seperti Oakville dan Bellevue yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Memphis. Parkway Village, Normal dan The Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Memphis.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Days Inn & Suites Memphis dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Memphis ke kiri.

Hotel berhampiran Oakville
1 bintang Americas Best Value Inn Memphis Airport dan Econo Lodge Inn Memphis yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Comfort Inn & Suites Airport-American Way dan Holiday Inn Express Memphis Airport Area adalah alternatif yang hebat berhampiran Days Inn & Suites Memphis.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Days Inn & Suites Memphis. Days Inn & Suites Memphis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5469s