Hotel > Amerika Syarikat > GreenvilleHuntington Acres > Days Inn and Suites Greenville

 


  

Days Inn and Suites Greenville

2 star hotel    60 Roper Mountain Road  2.5/5 "Sederhana"  (57 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Days Inn and Suites Greenville

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


20th Kedudukan daripada 55 Greenville hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Greenville, mencari lagi daripada Days Inn and Suites Greenville, penginapan menyegarkan berhampiran Huntington Acres dalam Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 55 dalam Greenville, hotel ini kini menduduki tempat 20th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 115 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 59.99 untuk USD 95.99.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Days Inn and Suites Greenville terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Wade Hampton Fire Department Station 2 dan Greenville City Fire Department Station 5. Mauldin Fire Department Station 3 dan Wade Hampton Fire Department Station 4 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 20th dalam Greenville.

kawasan tempatan perbandingan seperti Huntington Acres dan Orchard Park yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Greenville. Pine Forest, Brookfield West dan Merrifield Park juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Greenville.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Days Inn and Suites Greenville dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Greenville ke kiri.

Hotel berhampiran Huntington Acres
2 bintang Days Inn Greenville (SC) dan Crowne Plaza Greenville yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Vintel Inn & Suites dan Microtel Inn and Suites Greenville adalah alternatif yang hebat berhampiran Days Inn and Suites Greenville.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Days Inn and Suites Greenville. Days Inn and Suites Greenville

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4375s