Hotel > Kanada > Sainte-Helene-de-BagotSaint-Liboire > Days Inn Ste-Hélène-de-Bagot Sainte-Helene-de-Bagot

 


  

Days Inn Ste-Hélène-de-Bagot Sainte-Helene-de-Bagot

3 star hotel    410 rue Couture   2.5/5 "Sederhana"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Days Inn Ste-Hélène-de-Bagot Sainte-Helene-de-Bagot

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Sainte-Helene-de-Bagot hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Sainte-Helene-de-Bagot
Days Inn Ste Hélène de Bagot gembira adalah penginapan3 bintang berhampiran Saint-Liboire dalam Sainte-Helene-de-Bagot, Kanada. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Daripada jumlah hotel 0 dalam Sainte-Helene-de-Bagot, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 62 dengan penempahan pada harga yang murah dari CAD 69 untuk CAD 155.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Days Inn Ste Hélène de Bagot terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Pont Bouchard dan Pont Morison. Pont Barsalou dan Pont Saint-Pierre juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Sainte-Helene-de-Bagot.

Apabila Sainte-Helene-de-Bagot, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Saint-Liboire dan Saint-Hyacinthe, kedua-dua yang dekat dengan hotel. La Providence, Saint-Majorique-de-Grantham dan Saint-Charles-sur-Richelieu juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sainte-Helene-de-Bagot.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Days Inn Ste Hélène de Bagot dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sainte-Helene-de-Bagot ke kiri.

Hotel berhampiran Saint-Liboire
3 bintang Hotel Laliberté dan Fleur En Bouchée yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel des Seigneurs Saint-Hyacinthe dan Le Dauphin St-Hyacinthe adalah alternatif yang hebat berhampiran Days Inn Ste Hélène de Bagot.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Days Inn Ste-Hélène-de-Bagot Sainte-Helene-de-Bagot.

Days Inn Ste-Hélène-de-Bagot Sainte-Helene-de-Bagot

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s