Hotel > United Kingdom > TelfordShifnal > Days Inn Telford Ironbridge

 


  

Days Inn Telford Ironbridge

3 star hotel    Junction4, M54, Priorslee Road, Shifnall  3.8/5 "Baik"  (45 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Days Inn Telford Ironbridge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 19 Telford hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Days Inn Hotel Telford Ironbridge Gambaran Umum
Days Inn Hotel Telford Ironbridge adalah hotel bersantai yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Shifnal daripada Telford, United Kingdom. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik dicemburui. Ia juga kini menduduki tempat 6th daripada hotel 19 dalam Telford berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Days Inn Hotel Telford Ironbridge mempunyai 48 cantik bilik dan kadar dari GBP 39.95 kepada GBP 100.95.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Days Inn Hotel Telford Ironbridge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Molineux Stadium dan Sedgley Mediumwave Transmitter. Doddington Tower dan Stoke-on-Trent Mediumwave Transmitter juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Telford.

Apabila Telford, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Shifnal dan Crackleybank, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Oakengates, Muxton dan Malins Lee juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Telford.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Days Inn Hotel Telford Ironbridge. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Telford ada ke kiri.

Hotel berhampiran Shifnal
3 bintang Haughton Hall dan Priorslee Rooms yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Od Inn dan The Gallery Guest House adalah alternatif yang hebat berhampiran Days Inn Hotel Telford Ironbridge.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Days Inn Telford Ironbridge.

Days Inn Telford Ironbridge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s