Hotel > Amerika Syarikat > HillsboroughRoyce Valley > Days Inn Hillsborough

 


  

Days Inn Hillsborough

2 star hotel    118 US Highway 206  2.5/5 "Sederhana"  (88 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Days Inn Hillsborough

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Hillsborough hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Days Inn Hillsborough Gambaran Umum
Days Inn Hillsborough adalah penginapan bijak dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Royce Valley daripada Hillsborough, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Days Inn Hillsborough mempunyai 100 3sesuai bilik dan kadar dari USD 69.99 kepada USD 129.99.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Hillsborough terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Camplain Road Volunteer Fire Company 2 dan Somerset County Emergency Services Training Academy. Able Medical Transport dan North End Volunteer Fire Company 3 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Hillsborough, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Royce Valley dan Weston, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Manville, Hamilton dan Raritan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hillsborough.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Days Inn Hillsborough dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hillsborough ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Super 8 Motel - Raritan bintang 1 adalah berhampiran untuk Days Inn Hillsborough. Juga dalam kawasan adalah Super 8 - Raritan dan Bridgewater Marriott itu. Untuk pilihan lain cuba Days Inn Bridgewater Conference Center Somerville Area yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Days Inn Hillsborough.

Days Inn Hillsborough

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s