Hotel > Amerika Syarikat > Grand HavenRosy Mound > Days Inn Grand Haven

 


  

Days Inn Grand Haven

2 star hotel    1500 South Beacon Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (71 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Days Inn Grand Haven

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Grand Haven hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak Penginapan
Days Inn Grand Haven adalah penginapan julat-pertengahan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Rosy Mound daripada Grand Haven, Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 2 Grand Haven dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 100 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 84.99 untuk USD 179.99.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Shore Haven Nursing Home dan WGHN-AM (Grand Haven). Dengan Grand Haven Fire Department Grand Haven Department of Public Safety dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Rosy Mound dan Spring Lake yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ferrysburg, Norton Shores dan Cloverville juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Grand Haven.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Days Inn Grand Haven dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Grand Haven ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Best Western Beacon Inn bintang 2 adalah berhampiran untuk Days Inn Grand Haven. Juga dalam kawasan adalah Rodeway Inn Grand Haven dan Boyden House Bed And Breakfast itu. Untuk pilihan lain cuba Boyden House Inn B&B yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Days Inn Grand Haven.

Days Inn Grand Haven

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9375s