Hotel > Amerika Syarikat > SwannanoaAzalea > Days Inn - Biltmore East Swannanoa

 


  

Days Inn - Biltmore East Swannanoa

2 star hotel    1435 Tunnel Road   2.5/5 "Sederhana"  (240 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Days Inn - Biltmore East Swannanoa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Swannanoa hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fungsi Penginapan di Swannanoa
Days Inn Biltmore East 2 bintang adalah penginapan gembira dalam Azalea, dalam Swannanoa, Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 1 dalam Swannanoa berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Days Inn Biltmore East mempunyai 84 1fungsi bilik dan kadar dari USD 54.99 kepada USD 99.99.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Swannanoa dan Days Inn Biltmore East bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk WFGW-AM (Black Mountain) dan WONO-AM (Black Mountain) . Marion City Hall Grandfather Ranger District Office dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Swannanoa, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Azalea dan Swannanoa Hills, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Parkway Forest, Oteen dan Sherwood Forest juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Swannanoa.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Days Inn Biltmore East. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Swannanoa ada ke kiri.

Hotel berhampiran Azalea
3 bintang Holiday Inn Asheville - Biltmore East dan SUPER 8 MOTEL ASHEVILLE BILT yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Quality Inn & Suites Biltmore East dan Black Mountain Inn Bed And Breakfast adalah alternatif yang hebat berhampiran Days Inn Biltmore East.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Days Inn - Biltmore East Swannanoa.

Days Inn - Biltmore East Swannanoa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s