Hotel > Ireland > KenmareKillowen > Davitts Guesthouse & Holiday Rental Kenmare

 


  

Davitts Guesthouse & Holiday Rental Kenmare

3 star hotel    Henry Street  5/5 "Pinggiran Bandar"  (94 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Davitts Guesthouse & Holiday Rental Kenmare

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 27 Kenmare hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Davitts Guesthouse & Holiday Rental Gambaran Umum
Davitts Guesthouse & Holiday Rental adalah harta menyegarkan dalam Kenmare, Ireland berhampiran kawasan Killowen itu. Dengan penginapan bersantai dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Davitts Guesthouse & Holiday Rental pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan sangat selesa. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 27 Kenmare dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 11 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 45 untuk EUR 90.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Kenmare terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Castlelough Bay dan Cullenagh Tower. Dooneen Bridge dan Rossbehy Creek juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Kenmare, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Killowen dan Sheen Bridge, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Carhoomeengar, Cappamore Gowlane dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Davitts Guesthouse & Holiday Rental. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kenmare ada ke kiri.

Hotel berhampiran Killowen
3 bintang Virginia's Guesthouse dan O'Donnabhain's yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Coachmans Townhouse Hotel dan Foley's Guesthouse & Self Catering Holiday Homes adalah alternatif yang hebat berhampiran Davitts Guesthouse & Holiday Rental.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Davitts Guesthouse & Holiday Rental Kenmare.

Davitts Guesthouse & Holiday Rental Kenmare

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s