Hotel > Tunisia > Nefta`Alaqimah > Dar Zargouni Nefta

 


  

Dar Zargouni Nefta

0 star hotel    Route Sahara Palace  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dar Zargouni Nefta

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 5 Nefta hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Fungsi Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang `Alaqimah daripada Nefta, Tunisia, Dar Zargouni adalah mudah tetapi berfungsi0 bintang penginapan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 5 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Tempat Letak Kereta Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra, kolam renang dan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang disediakan semasa masa anda di Dar Zargouni.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 4 dengan penempahan pada harga yang murah dari TND 80 untuk TND 160.

Apabila Nefta, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti `Alaqimah dan Chabbia, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Jehim, El Guithna Bilad al Hadar dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Dar Zargouni dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Nefta ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Thermal Oasis Hotel & Spa bintang 3 adalah berhampiran untuk Dar Zargouni. Juga dalam kawasan adalah Dar Hi dan Hotel Marhala itu. Untuk pilihan lain cuba Caravanserail Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dar Zargouni Nefta.

Dar Zargouni Nefta

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4834s