Hotel > Maghribi > TaroudantBou Tarialt > Dar Fatima Taroudant

 


  

Dar Fatima Taroudant

0 star hotel    Tasoukt Tighzifn  5/5 "Pinggiran Bandar"  (30 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dar Fatima Taroudant

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 18 Taroudant hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Dar Fatima Gambaran Umum
Dar Fatima adalah penginapan bijak dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Bou Tarialt daripada Taroudant, Maghribi. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 10, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu. Daripada jumlah hotel 18 dalam Taroudant, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan fungsi menikmati beberapa kemudahan seperti Restoran dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Perkhidmatan Bilik dan Pembantu Rencam disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga 24 jam Penyambut Tetamu, Pusat Kecantikan dan pendingin hawa disediakan semasa masa anda di Dar Fatima.

Bilik
Dar Fatima mempunyai 7 bilik dan kadar dari MAD 32 kepada MAD 40.

Apabila Taroudant, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Bou Tarialt dan Sidi Aamara, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Oulad Hallouf, Sidi Bel Rhazi Zidania dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Dar Fatima. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Taroudant ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Palais Salam Taroudant Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Dar Fatima. Juga dalam kawasan adalah Riad Maïa dan Kasbah Gousteau itu. Untuk pilihan lain cuba Riad Taroudant yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dar Fatima Taroudant.

Dar Fatima Taroudant

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s