Hotel > Tunisia > Sidi Bou SaidDar Salah Bey > Dar Amilcar Sidi Bou Said

 


  

Dar Amilcar Sidi Bou Said

0 star hotel    110 , Rue Slaheddine Bouchoucha  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dar Amilcar Sidi Bou Said

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 3 Sidi Bou Said hotel Booking.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Sidi Bou Said
Dar Salah Bey adalah penginapan kepada Dar Amilcar diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang fungsi untuk bermalam di Sidi Bou Said, Tunisia. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 3 Sidi Bou Said dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Dar Amilcar mempunyai 4 mampu bilik dan kadar dari TND 80 kepada TND 100.

Apabila Sidi Bou Said, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Dar Salah Bey dan Dar Mimoun Bey, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Carthage, Dar el Ouzir dan Douar el Hafey juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sidi Bou Said.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Dar Amilcar dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sidi Bou Said ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Villa Didon bintang 5 adalah berhampiran untuk Dar Amilcar. Juga dalam kawasan adalah Dar Fatma dan Dar Said itu. Untuk pilihan lain cuba Tulip Inn Residence Carthage yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dar Amilcar Sidi Bou Said.

Dar Amilcar Sidi Bou Said

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2041s