Hotel > Oman > BawsharGhubrah > Dar Al Deyafa Apartment Bawshar

 


  

Dar Al Deyafa Apartment Bawshar

0 star hotel    Algoubra North  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dar Al Deyafa Apartment Bawshar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


28th Kedudukan daripada 6 Bawshar hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi Penginapan berdekatan Ghubrah
Dar Al Deyafa Hotel Apartment mampu adalah penginapan0 bintang berhampiran Ghubrah dalam Bawshar, Oman. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 28th daripada hotel 6 dalam Bawshar berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 21 dengan penempahan pada harga yang murah dari OMR 45 untuk OMR 45.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Dar Al Deyafa Hotel Apartment terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sharikat `Uman lil Murattibat al Mahdudah dan Maktab Wali Bawshar. Al Mudiriyah al `Ammah li Baladiyat Masqat bi Bawshar dan Al Hay'ah al `Ammah lil Sina`at al Hirafiyah juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 28th dalam Bawshar.

Apabila Bawshar, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ghubrah dan Al Khuwayr ash Shamaliyah, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Al Khuwayr al Janubiyah, Al Fath dan Hayy al Wizarat juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bawshar.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Dar Al Deyafa Hotel Apartment dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bawshar ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Gulf Hotel Apartment bintang 0 adalah berhampiran untuk Dar Al Deyafa Hotel Apartment. Juga dalam kawasan adalah Bowshar International Hotel dan Al Shiraa Hotel Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Al Maha International Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dar Al Deyafa Apartment Bawshar.

Dar Al Deyafa Apartment Bawshar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s