Hotel > Laos > Luang PrabangBan Naxang > Dao fa Hotel Luang Prabang

 


  

Dao fa Hotel Luang Prabang

3 star hotel    Naluang Village 13 N. Road   2.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dao fa Hotel Luang Prabang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


176th Kedudukan daripada 209 Luang Prabang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dao fa Hotel dalam Ban Naxang
Dao fa Hotel adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Ban Naxang daripada Luang Prabang, Laos. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 4.8 - menjadikannya pilihan penapisan dan bersantai. Ia juga kini menduduki tempat 176th daripada hotel 209 dalam Luang Prabang berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah LAK 32.5 untuk LAK 75. Terdapat 21 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Luang Prabang, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ban Naxang dan Ban Nalouang, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ban Nongkham, Ban Nasang Ban Nakhouang dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Dao fa Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Luang Prabang ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Naxang
4 bintang Luangprabang View Hotel dan Santi Resort & Spa Luang Prabang yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Angthong Hotel dan Philaylack Guesthouse 2 adalah alternatif yang hebat berhampiran Dao fa Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dao fa Hotel Luang Prabang. Dao fa Hotel Luang Prabang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s