Hotel > Israel > AshqelonAfridar > Dan Gardens Ashkelon Ashqelon

 


  

Dan Gardens Ashkelon Ashqelon

4 star hotel    56 Hatayassim Street,  2.7/5 "Sederhana"  (106 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dan Gardens Ashkelon Ashqelon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Ashqelon hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Pemilihan Penginapan
Dan Gardens Ashkelon adalah penginapan tandingan dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Afridar daripada Ashqelon, Israel. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5.4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 3 dalam Ashqelon berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 248 dengan penempahan pada harga yang murah dari ILS 141 untuk ILS 462.

Lokasi
Dengan hotel 3 dalam Ashqelon dan Dan Gardens Ashkelon bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Yavne Mediumwave Transmitter, Mast West dan Yavne Mediumwave Transmitter, Mast East . Tel Aviv municipality Ramla Mediumwave Transmitter dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Ashqelon, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Afridar dan Barnea`, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ashdod, Hazav dan Berurim juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ashqelon.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Dan Gardens Ashkelon dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ashqelon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Laguna Apartments bintang 0 adalah berhampiran untuk Dan Gardens Ashkelon. Juga dalam kawasan adalah Holiday Inn Ashkelon dan West Boutique Hotel Ashdod itu. Untuk pilihan lain cuba HAFETZ HAYIM yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dan Gardens Ashkelon Ashqelon.

Dan Gardens Ashkelon Ashqelon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1133s