Hotel > Turki > DalyanCandir > Dalyan Resort

 


  

Dalyan Resort

0 star hotel    Maras cad. Kaunos sok. No:50  3/5 "Sederhana"  (144 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dalyan Resort

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 81 Dalyan hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Dalyan
Dalyan Resort mampu adalah penginapan0 bintang berhampiran Candir dalam Dalyan, Turki. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mudah tetapi berfungsi. Daripada jumlah hotel 81 dalam Dalyan, hotel ini kini menduduki tempat 8th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Dalyan Resort mempunyai 58 bijak bilik dan kadar dari TRY 57.38 kepada TRY 140.

Apabila Dalyan, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Candir dan Sultaniye, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Bogazagzi, Akcakavak dan Gokbel juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dalyan.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Dalyan Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dalyan ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Dalyan Tezcan Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Dalyan Resort. Juga dalam kawasan adalah Midas Pension dan Likya Pension itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Happy Caretta yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dalyan Resort. Dalyan Resort

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6719s