Hotel > Amerika Syarikat > Lake Buena VistaVineland > Cypress Pointe Resort - Orlando Lake Buena Vista

 


  

Cypress Pointe Resort - Orlando Lake Buena Vista

0 star hotel    8651 Treasure Cay Lane  3.6/5 "Baik"  (592 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cypress Pointe Resort - Orlando Lake Buena Vista

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


142nd Kedudukan daripada 103 Lake Buena Vista hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cypress Pointe Resort Orlando Gambaran Umum
Cypress Pointe Resort Orlando adalah penginapan fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Vineland daripada Lake Buena Vista, Amerika Syarikat. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 1fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 142nd daripada sejumlah hotel 103 di kawasan itu.

Bilik
Cypress Pointe Resort Orlando mempunyai 168 mampu bilik dan kadar dari USD 143 kepada USD 389.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Cypress Pointe Resort Orlando terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Orange County Fire Rescue Department Station 36 dan Reedy Creek Emergency Services Station 4. Reedy Creek Emergency Services Station 1 dan Arabian Nights juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 142nd dalam Lake Buena Vista.

kawasan tempatan perbandingan seperti Vineland dan Buena Vista yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Bay Lake, Celebration dan Bay Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lake Buena Vista.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Cypress Pointe Resort Orlando. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Lake Buena Vista ada ke kiri.

Hotel berhampiran Vineland
3 bintang Westgate Blue Tree dan Grande Villas Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Blue Tree Resort dan Staybridge Suites-Lake Buena Vista adalah alternatif yang hebat berhampiran Cypress Pointe Resort Orlando.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cypress Pointe Resort - Orlando Lake Buena Vista. Cypress Pointe Resort - Orlando Lake Buena Vista

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s