Hotel > Korea Selatan > DaeguPongsan-dong > Hotel Crystal Daegu

 


  

Hotel Crystal Daegu

4 star hotel    1196-1, Doolu1-Dong, Dalseo-gu, Daegu  3.4/5 "Sederhana"  (13 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Crystal Daegu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 39 Daegu hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Crystal Daegu dalam Pongsan-dong
Hotel Crystal Daegu adalah hotel cemerlang yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Pongsan-dong daripada Daegu, Korea Selatan. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 6.7 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 39 dalam Daegu, hotel ini kini menduduki tempat 21st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Crystal Daegu mempunyai 57 mulia bilik dan kadar dari KRW 77000 kepada KRW 77000.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Susong-gyo dan Sinch'on-gyo. Dengan Songbung-gyo Kyongdae-gyo dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Daegu, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Pongsan-dong dan Changgi-dong, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Choya, Sangin-dong dan Sang-dong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Daegu.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Hotel Crystal Daegu dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Daegu ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Eldis Regent Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Crystal Daegu. Juga dalam kawasan adalah Hotel Taegu dan Danim Backpackers Jingolmok itu. Untuk pilihan lain cuba Danim Backpackers Daegu yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Crystal Daegu.

Hotel Crystal Daegu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s