Hotel > Australia > Gold CoastBroadbeach > Crowne Plaza Gold Tower Gold Coast

 


  

Crowne Plaza Gold Tower Gold Coast

5 star hotel    2809 Gold Coast Hwy  4.4/5 "Cemerlang"  (136 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Crowne Plaza Gold Tower Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Meriah Penginapan
Crowne Plaza Gold Tower adalah harta pemilihan dalam Gold Coast, Australia berhampiran kawasan Broadbeach itu. Dengan penginapan 1mewah dan bintang Kedudukan 5, pastikan untuk membuat Crowne Plaza Gold Tower pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Australia. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 412 Gold Coast dan berada di kedudukan nombor 41st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Crowne Plaza Gold Tower mempunyai 108 mulia bilik dan kadar dari AUD 162 kepada AUD 579.

Lokasi
Dengan hotel 412 dalam Gold Coast dan Crowne Plaza Gold Tower bertaraf 41st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay . Redland Bay Perulpa Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Broadbeach dan Mermaid Beach yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Benowa, Main Beach dan North Burleigh juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Crowne Plaza Gold Tower. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Gold Coast ada ke kiri.

Hotel berhampiran Broadbeach
4.5 bintang Crowne Plaza Surfers Paradise dan Cannes Court Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Coolamon Holiday Apartments dan Coolamon Holiday Apartments Gold Coast adalah alternatif yang hebat berhampiran Crowne Plaza Gold Tower.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Crowne Plaza Gold Tower Gold Coast. Crowne Plaza Gold Tower Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s