Hotel > Taiwan > Kaohsiung CityGanzhaixiang > Crowne Plaza Kaohsiung E-DA World Kaohsiung City

 


  

Crowne Plaza Kaohsiung E-DA World Kaohsiung City

5 star hotel    NO. 153, Section 1, Xuecheng Road Dashu District, Kaohsiung  3.8/5 "Baik"  (52 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Crowne Plaza Kaohsiung E-DA World Kaohsiung City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


55th Kedudukan daripada 145 Kaohsiung City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Crowne Plaza Kaohsiung E DA World dalam Ganzhaixiang
Crowne Plaza Kaohsiung E DA World adalah harta terang dalam Kaohsiung City, Taiwan berhampiran kawasan Ganzhaixiang itu. Dengan penginapan riben biru dan bintang Kedudukan 5, pastikan untuk membuat Crowne Plaza Kaohsiung E DA World pilihan pertama anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.7. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 55th daripada hotel 145 dalam Kaohsiung City berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Crowne Plaza Kaohsiung E DA World mempunyai 656 pemilihan bilik dan kadar dari TWD 3630 kepada TWD 6710.

Lokasi
Dengan hotel 145 dalam Kaohsiung City dan Crowne Plaza Kaohsiung E DA World bertaraf 55th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sikuailiao Qiao dan Shiyuan Qiao . Kengnei Qiao Shuixiao Ciao dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Kaohsiung City, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ganzhaixiang dan Dakengnei, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Gongguansanxiang, Renfucun dan Louzi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kaohsiung City.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Crowne Plaza Kaohsiung E DA World dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kaohsiung City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk E-Da Skylark Hotel bintang 5 adalah berhampiran untuk Crowne Plaza Kaohsiung E DA World. Juga dalam kawasan adalah Ciny Yue Hotel Kaohsiung dan Midi Motel Nan Tse Branch itu. Untuk pilihan lain cuba Royal Group Motel Nan Tse Branch yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Crowne Plaza Kaohsiung E-DA World Kaohsiung City. Crowne Plaza Kaohsiung E-DA World Kaohsiung City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s