Hotel > Ireland > DublinWhitestown > Crowne Plaza Dublin Blanchardstown

 


  

Crowne Plaza Dublin Blanchardstown

4 star hotel    Blanchardstown Centre  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (396 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Crowne Plaza Dublin Blanchardstown

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 260 Dublin hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Sesuai Penginapan
Crowne Plaza Dublin Blanchardstown 4 bintang adalah penginapan bijak dan berfungsi dalam Whitestown, dalam Dublin, Ireland. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 9.3 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 11th daripada hotel 260 dalam Dublin berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 188 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 77 untuk EUR 300.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Richmond Park dan Kilmainham Gaol. Dengan Gollierstown Bridge Tallaght Stadium dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Whitestown dan Whitechapel yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Dublin. Mulhurddart, Blanchardstown dan Tyrrelstown juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dublin.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Crowne Plaza Dublin Blanchardstown. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Dublin ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Park Plaza Tyrrelstown bintang 4 adalah berhampiran untuk Crowne Plaza Dublin Blanchardstown. Juga dalam kawasan adalah Twelfth Lock Hotel dan Castleknock Hotel & Country Club itu. Untuk pilihan lain cuba Carlton Hotel Blanchardstown yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Crowne Plaza Dublin Blanchardstown. Crowne Plaza Dublin Blanchardstown

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s