Hotel > Sepanyol > NorenaEspiniella > Hotel Cristina Norena

 


  

Hotel Cristina Norena

4 star hotel    Las Cabañas, s/n  2.5/5 "Sederhana"  (26 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Cristina Norena

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Norena hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mewah Penginapan berdekatan Espiniella
Hotel Cristina adalah harta bernas dalam Norena, Sepanyol berhampiran kawasan Espiniella itu. Dengan penginapan bermutu tinggi dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Hotel Cristina pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 4 dalam Norena, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Cristina mempunyai 55 cantik bilik dan kadar dari EUR 70 kepada EUR 120.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Cristina terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Museo de la Siderurgia dan Pinacoteca Eduardo Urculo. Coleccion Camaras de Colores del Cine Felgueroso dan Museo de la Mineria y de la Industria juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Norena.

Apabila Norena, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Espiniella dan Berron, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Anes, Ferrera Orviz dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Hotel Cristina dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Norena ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Doña Nieves bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Cristina. Juga dalam kawasan adalah Hotel Cabeza dan Don Alberto itu. Untuk pilihan lain cuba Longoria Avenida yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Cristina Norena.

Hotel Cristina Norena

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s