Hotel > Itali > Polignano a MareSan Vito > Covo dei Saraceni Polignano a Mare

 


  

Covo dei Saraceni Polignano a Mare

4 star hotel    Via Conversano 1/1a  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Covo dei Saraceni Polignano a Mare

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 25 Polignano a Mare hotel Booking.com
Semak Harga

 


Covo dei Saraceni dalam San Vito
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Polignano a Mare, mencari lagi daripada Covo dei Saraceni, penginapan pemilihan berhampiran San Vito dalam Itali. Daripada jumlah hotel 25 dalam Polignano a Mare, hotel ini kini menduduki tempat 9th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 36 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 76 untuk EUR 290.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Covo dei Saraceni terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Torre Canne dan Ceglie del Campo Mediumwave Transmitter, Mast Southeast. Ceglie del Campo Mediumwave Transmitter, Mast Northwest dan Museo Archeologico Provinciale juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Polignano a Mare.

kawasan tempatan perbandingan seperti San Vito dan Cozzana yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Polignano a Mare. Padresergio, Monopoli dan Triggianello juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Polignano a Mare.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Covo dei Saraceni dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Polignano a Mare ke kiri.

Hotel berhampiran San Vito
0 bintang Malu BB dan Malù Bed&Breakfast yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk B&B Antico Mondo dan B&B Casa Dorsi adalah alternatif yang hebat berhampiran Covo dei Saraceni.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Covo dei Saraceni Polignano a Mare.

Covo dei Saraceni Polignano a Mare

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s