Hotel > Amerika Syarikat > HarrisonburgPreston Heights > Courtyard Harrisonburg

 


  

Courtyard Harrisonburg

3 star hotel    1890 Evelyn Byrd Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Courtyard Harrisonburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 26 Harrisonburg hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Courtyard Harrisonburg adalah penginapan gembira dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Preston Heights daripada Harrisonburg, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 26 dalam Harrisonburg, hotel ini kini menduduki tempat 7th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Courtyard Harrisonburg mempunyai 125 selesa bilik dan kadar dari USD 94 kepada USD 139.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Courtyard Harrisonburg terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Leeolou Alumni Center dan Health and Human Services. Eastover House dan Paul Street House juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 7th dalam Harrisonburg.

Apabila Harrisonburg, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Preston Heights dan Ashby Heights, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Massanetta Springs, Park View Pleasant Valley dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Courtyard Harrisonburg. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Harrisonburg ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sleep Inn & Suites bintang 2 adalah berhampiran untuk Courtyard Harrisonburg. Juga dalam kawasan adalah Quality Inn Harrisonburg dan Hampton Inn Harrisonburg - University itu. Untuk pilihan lain cuba Best Western Harrisonburg Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Courtyard Harrisonburg.

Courtyard Harrisonburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s