Hotel > Amerika Syarikat > MemphisLauderdale Courts > Courtyard Memphis Downtown

 


  

Courtyard Memphis Downtown

3 star hotel    75 Jefferson Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Courtyard Memphis Downtown

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


62nd Kedudukan daripada 123 Memphis hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menarik Courtyard Memphis Downtown
Courtyard Memphis Downtown adalah harta menarik dalam Memphis, Amerika Syarikat berhampiran kawasan Lauderdale Courts itu. Dengan penginapan gembira dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Courtyard Memphis Downtown pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 123 dalam Memphis, hotel ini kini menduduki tempat 62nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Courtyard Memphis Downtown mempunyai 131 bersantai bilik dan kadar dari USD 134 kepada USD 204.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Courtyard Memphis Downtown terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Memphis City Hall dan Clifford Davis Federal Building. Shelby County Administration Building dan Shelby County Courthouse juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 62nd dalam Memphis.

Apabila Memphis, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lauderdale Courts dan Greenlaw, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Hunt Village, Foote Homes Dixie Homes dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Courtyard Memphis Downtown. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Memphis ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Comfort Inn Downtown Memphis Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Courtyard Memphis Downtown. Juga dalam kawasan adalah Sleep Inn At Court Square Hotel dan SpringHill Suites Memphis Downtown itu. Untuk pilihan lain cuba Madison Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Courtyard Memphis Downtown. Courtyard Memphis Downtown

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s