Hotel > Amerika Syarikat > MiamisburgShanersville > Courtyard Dayton South Mall Miamisburg

 


  

Courtyard Dayton South Mall Miamisburg

3 star hotel    100 Prestige Place  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Courtyard Dayton South Mall Miamisburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 14 Miamisburg hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Penginapan di Miamisburg
Selamat datang ke Courtyard Dayton South Mall 3bintang, penginapan cemerlang berhampiran Shanersville dalam Miamisburg, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan 4bagus. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 8th daripada sejumlah hotel 14 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 146 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 79 untuk USD 166.

Lokasi
Sebagai 8th yang paling popular dalam hotel Miamisburg terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Miami Township Division of Fire and Emergency Medical Services Station 50 dan Eaton Medical Transportation Station 2. Miamisburg Fire Department Station 1 dan West Carrollton Fire Department Station 2 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Miamisburg, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Shanersville dan West Carrollton City, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Oakwood Village, Dwyer Royal Springs Estates dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Courtyard Dayton South Mall dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Miamisburg ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hawthorn Suites by Wyndham Miamisburg bintang 2 adalah berhampiran untuk Courtyard Dayton South Mall. Juga dalam kawasan adalah Courtyard by Marriott Dayton South at Dayton Mall dan Holiday Inn Dayton-mall-i-75 & Rt 725 itu. Untuk pilihan lain cuba Wyndham Garden Dayton South yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Courtyard Dayton South Mall Miamisburg.

Courtyard Dayton South Mall Miamisburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s