Hotel > Kuwait > Kuwait CityAsh Sharq > Courtyard By Marriott Kuwait City

 


  

Courtyard By Marriott Kuwait City

4 star hotel    Al Shuhada Street  2/5 "Sederhana"  (86 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Courtyard By Marriott Kuwait City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


40th Kedudukan daripada 49 Kuwait City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Courtyard By Marriott Kuwait City Gambaran Umum
Selamat datang ke Courtyard By Marriott Kuwait City 4bintang, penginapan semua majlis berhampiran Ash Sharq dalam Kuwait City, Kuwait. Ulasan tetamu menjaringkan 4 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Daripada jumlah hotel 49 dalam Kuwait City, hotel ini kini menduduki tempat 40th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah KWD 71 untuk KWD 130. Terdapat 264 pemilihan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 49 dalam Kuwait City dan Courtyard By Marriott Kuwait City bertaraf 40th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West1 dan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower East . Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West2 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ash Sharq dan Qasm Dasman yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kuwait City. Bunayd al Qar, Umm Siddah dan Ad Dasmah juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuwait City.

Bandingkan laman hotel 7 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Courtyard By Marriott Kuwait City. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kuwait City ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ash Sharq
4 bintang Ritz Sharq Hotel dan Ibis Sharq yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Kuwait Continental Hotel dan Al Bastaki International Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Courtyard By Marriott Kuwait City.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Courtyard By Marriott Kuwait City.

Courtyard By Marriott Kuwait City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s