Hotel > Amerika Syarikat > BrooklineCoolidge Corner > Courtyard by Marriott Boston Brookline

 


  

Courtyard by Marriott Boston Brookline

3 star hotel    40 Webster Street  2.5/5 "Sederhana"  (248 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Courtyard by Marriott Boston Brookline

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 7 Brookline hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Brookline
Courtyard by Marriott Boston Brookline adalah harta penarikan dalam Brookline, Amerika Syarikat berhampiran kawasan Coolidge Corner itu. Dengan penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Courtyard by Marriott Boston Brookline pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 7 Brookline dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Penginapan gembira menikmati beberapa kemudahan menarik seperti Bilik Kecergasan Senaman dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Restoran disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Pembantu Rencam, Tempat Letak Kereta dan Pencapaian Warga kurang upaya, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Courtyard by Marriott Boston Brookline mempunyai 189 mudah tetapi menyeronokkan bilik dan kadar dari USD 143 kepada USD 999.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran O'Shea House dan Devotion House. Dengan Brookline Fire Department Station 5 Sussman House dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Coolidge Corner dan Brookline Village yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Longwood Station, Allston dan Beaconsfield juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Brookline.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Courtyard by Marriott Boston Brookline. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Brookline ada ke kiri.

Hotel berhampiran Coolidge Corner
2.5 bintang Coolidge Corner Guest House dan Samuel Sewall Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Bertram Inn dan Holiday Inn Boston Brookline adalah alternatif yang hebat berhampiran Courtyard by Marriott Boston Brookline.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Courtyard by Marriott Boston Brookline.

Courtyard by Marriott Boston Brookline

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7344s