Hotel > Amerika Syarikat > SonoraVolponi Acres > Country Inn Sonora

 


  

Country Inn Sonora

3 star hotel    18730 Highway 108  2.5/5 "Sederhana"  (49 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Country Inn Sonora

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 7 Sonora hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dicemburui Penginapan berdekatan Volponi Acres
Panduan Terletak di kawasan yang Volponi Acres daripada Sonora, Amerika Syarikat, Country Inn Sonora adalah bersantai3 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Ia juga kini menduduki tempat 5th daripada hotel 7 dalam Sonora berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 59 untuk USD 209. Terdapat 61 bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 5th yang paling popular dalam hotel Sonora terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Tuolumne County Fire Department Station 76 Jamestown Station dan Tuolumne County Fire Department Station 59 Sonora. Tuolumne County Museum dan Tuolumne County Courthouse juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Volponi Acres dan Fairway Acres yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Mother Lode West, Jamestown dan Peppermint Creek juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sonora.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Country Inn Sonora dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sonora ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Miners Motel Jamestown bintang 2 adalah berhampiran untuk Country Inn Sonora. Juga dalam kawasan adalah The Victorian Gold Bed and Breakfast dan Jamestown Railtown Motel itu. Untuk pilihan lain cuba Americas Best Value Inn Royal Carriage yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Country Inn Sonora.

Country Inn Sonora

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s