Hotel > Australia > TerrigalErina East > Country Comfort Terrigal

 


  

Country Comfort Terrigal

3.5 star hotel    154 Terrigal Drive  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Country Comfort Terrigal

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 3 Terrigal hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Country Comfort Terrigal dalam Erina East
Panduan Bagi bintang penginapan 3.5 dalam Terrigal, mencari lagi daripada Country Comfort Terrigal, penginapan bagus berhampiran Erina East dalam Australia. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Australia. Daripada jumlah hotel 3 dalam Terrigal, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik disediakan untuk tetamu bilik di Country Comfort Terrigal. Juga disediakan Restoran dan Tempat Letak Kereta. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk kolam renang, Pembantu Kunjungan dan Pencapaian Warga kurang upaya.

Bilik
Country Comfort Terrigal mempunyai 47 penarikan bilik dan kadar dari AUD 109 kepada AUD 298.

Lokasi
Dengan hotel 3 dalam Terrigal dan Country Comfort Terrigal bertaraf 4th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bulbararing Bay dan Winney Bay . Bateau Bay Allagai Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Terrigal, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Erina East dan Avoca Beach, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Wamberal, Matcham Wamberal North dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Country Comfort Terrigal dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Terrigal ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Crowne Plaza Terrigal bintang 4.5 adalah berhampiran untuk Country Comfort Terrigal. Juga dalam kawasan adalah Terrigal Lagoon Bed and Breakfast dan Carlingford Serviced Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Terrigal Sails Serviced Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Country Comfort Terrigal.

Country Comfort Terrigal

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s