Hotel > Peru > TumbesSan Jose > Hotel Costa del Sol Ramada Tumbes

 


  

Hotel Costa del Sol Ramada Tumbes

4 star hotel    San Martín 275  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Costa del Sol Ramada Tumbes

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Tumbes hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Gembira Penginapan di Tumbes
Hotel Costa del Sol Ramada Tumbes adalah hotel baik yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan San Jose daripada Tumbes, Peru. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan bijak dan selesa. Daripada jumlah hotel 1 dalam Tumbes, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 54 dengan penempahan pada harga yang murah dari PEN 80 untuk PEN 115.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Tumbes terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Puentes Tumbes dan Puente Heroes del Cenepa I. Puente El Piojo dan Puente Heroes del Cenepa II juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti San Jose dan Bellavista yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Buena Vista, La Teran dan Pueblo Nuevo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tumbes.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Costa del Sol Ramada Tumbes dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tumbes ke kiri.

Hotel berhampiran San Jose
bintang dan yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk dan adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Costa del Sol Ramada Tumbes.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Costa del Sol Ramada Tumbes.

Hotel Costa del Sol Ramada Tumbes

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s