Hotel > Korea Selatan > DaejeonYongjon-dong > Cosmos Tourist Hotel Daejeon

 


  

Cosmos Tourist Hotel Daejeon

3 star hotel    68-20, Yongjeon-Dong, Dong-Gu, Daejeon  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cosmos Tourist Hotel Daejeon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 19 Daejeon hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Cosmos Tourist Hotel
Panduan Terletak di kawasan yang Yongjon-dong daripada Daejeon, Korea Selatan, Cosmos Tourist Hotel adalah selesa3 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.3 - menjadikannya pilihan selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 19 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Restoran dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Cosmos Tourist Hotel. Juga disediakan Tempat Letak Kereta dan Lif . Tetamu juga boleh menggunakan Free Parking, pendingin hawa dan Luggage Storage, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Cosmos Tourist Hotel mempunyai 42 bajet bilik dan kadar dari KRW 57000 kepada KRW .

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Kayangiltong-samuso dan Songnamidong-samuso. Dengan Kayangiltong-samuso Hongdodong-samuso dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Yongjon-dong dan Songnami-dong yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Daejeon. Kayangil-tong, Kayang-dong dan Songnam-dong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Daejeon.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Cosmos Tourist Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Daejeon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Sunshine bintang 3 adalah berhampiran untuk Cosmos Tourist Hotel. Juga dalam kawasan adalah Taeung Tourist Hotel dan Daelim Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Joy Tourist Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cosmos Tourist Hotel Daejeon.

Cosmos Tourist Hotel Daejeon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s