Hotel > Switzerland > ZurichZuerich (Kreis 6) / Unterstrass > Coronado Zurich

 


  

Coronado Zurich

3 star hotel    Schaffhauserstrasse 137  4.2/5 "Cemerlang"  (191 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Coronado Zurich

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


33rd Kedudukan daripada 172 Zurich hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Pertengahan tetapi sangat bagus Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Zuerich (Kreis 6) / Unterstrass daripada Zurich, Switzerland, Coronado adalah sesuai3 bintang penginapan. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik selesa. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 172 Zurich dan berada di kedudukan nombor 33rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CHF 107.1 untuk CHF 319. Terdapat 40 sangat selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Kunsthalle Zuerich dan Schweizerisches Landesmuseum. Dengan Zuercher Rathaus Kunsthaus dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Zuerich (Kreis 6) / Unterstrass dan Zuerich (Kreis 6) yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Letten, Zuerich (Kreis 11) / Oerlikon dan Zuerich (Kreis 6) / Oberstrass juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zurich.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Coronado. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Zurich ada ke kiri.

Hotel berhampiran Zuerich (Kreis 6) / Unterstrass
0 bintang Accademia Apartments dan Hotel Krone Unterstrass yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk APARTMENTS SWISS STAR GUBELSTRA dan Apartments Swiss Star Zürich Oerlikon, Gubel adalah alternatif yang hebat berhampiran Coronado.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Coronado Zurich. Coronado Zurich

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5781s