Hotel > Switzerland > MendrisioSomazzo > Hotel Coronado Mendrisio

 


  

Hotel Coronado Mendrisio

4 star hotel    Via Borromini 10  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Coronado Mendrisio

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 7 Mendrisio hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari tandingan Penginapan
Hotel Coronado adalah hotel bermutu tinggi terletak di Mendrisio Switzerland dengan bintang Kedudukan 4. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan cantik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 7 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Coronado mempunyai 108 mewah bilik dan kadar dari CHF 139 kepada CHF 495.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Mendrisio terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Monte Tre Croci Mediumwave Transmitter dan Casa dei Fasci. Porta Torre dan Sendemast Monte Ceneri juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Somazzo dan Salorino yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Mendrisio. Genestrerio, Ligornetto dan Meride juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mendrisio.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Hotel Coronado dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mendrisio ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Albergo Stazione Mendrisio bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Coronado. Juga dalam kawasan adalah Stazione dan Albergo Milano itu. Untuk pilihan lain cuba Morgana yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Coronado Mendrisio.

Hotel Coronado Mendrisio

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5781s