Hotel > Kuwait > As SalimiyahMaydan Hawalli > Corniche Suites Hotel As Salimiyah

 


  

Corniche Suites Hotel As Salimiyah

4 star hotel    Arabian Gulf Road  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Corniche Suites Hotel As Salimiyah

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 15 As Salimiyah hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Corniche Suites Hotel Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam As Salimiyah, mencari lagi daripada Corniche Suites Hotel, penginapan 2selesa berhampiran Maydan Hawalli dalam Kuwait. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.5 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 15 dalam As Salimiyah, hotel ini kini menduduki tempat 6th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah KWD 40 untuk KWD 75. Terdapat 32 penarikan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel As Salimiyah terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower East dan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West1. Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West2 dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila As Salimiyah, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Maydan Hawalli dan Ar Rumaythiyah, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Al Bid`, Hawalli Bayan dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Corniche Suites Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di As Salimiyah ke kiri.

Hotel berhampiran Maydan Hawalli
4 bintang Ritz Corniche dan Marina Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Marina Royal Hotel Suite dan Sara Plaza adalah alternatif yang hebat berhampiran Corniche Suites Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Corniche Suites Hotel As Salimiyah.

Corniche Suites Hotel As Salimiyah

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s